Overskuddet 2023 går til disse foreninger


Red Katten

Vi er en lille privat forening, der hjælper hjemløse, vilde og dumpede katte. Vores mission er at hjælpe så mange katte i nye hjem og vi tror på at alle katte fortjener en chance. Derfor hjælper vi også vildtlevende katte. Derudover forsøger vi at oplyse befolkningen omkring ansvarligt hold af katte og hjælper med vaccinationer, sterilisationer og indfangning.

Klik på logoet for at læse mere om foreningen.


Kaninværnet

Kaninværnet er Danmarks første og eneste dyreværnsforening med eksklusivt fokus på kaninvelfærd. Foreningen er skabt som en konsekvens af, at kaniner er et både meget populært og et meget misforstået kæledyr i Danmark.

Klik på logoet for at læse mere om foreningen.


Pindsvinevennerne i Danmark

Pindsvinevennerne i Danmark er Danmarks ældste og største pindsvineforening med 70 plejestationer placeret over hele landet.

Foreningen har følgende formål:
At opnå større udbredelse af viden om pindsvins levevis, og om hvordan vi værner bedst om dem.
At pleje moderløse unger og yde gratis hjælp til nødlidende dyr.
At deltage i internationalt arbejde om dyrebeskyttelse og fremme af miljøet.
At orientere relevante myndigheder om vores erfaringer og komme med forslag til værn om naturen.
At skabe en organisation, der kan organisere at opgaverne bliver udført, herunder at sørge for at det bedst mulige økonomiske grundlag for opgavernes udførelse, er til stede.

Klik på logoet for at læse mere om foreningen.


Dyrenes Frie Farm

Dyrenes Frie Farm er et fristed for dyr. Her er hovedmissionen at passe og sørge for dyr, der er reddet fra slagtning eller fra dyreværnssager.
Med Dyrenes Frie Farm er der skabt et fristed for alle slags landbrugsdyr.

Rundt om i landet findes der mange steder, hvor herreløse hunde og katte kan få et godt hjem. Men der er kun ganske få steder for produktionsdyr. Vi inviterer folk indenfor og fortæller dyrenes individuelle historier. Derved fungerer dyrene hos os som ambassadører for deres artsfæller.

Klik på logoet for at læse mere om foreningen.


Dyrenes Oase

Dyrenes Oase er et fristed for familiedyr, havens og naturens vilde dyr, den vilde natur, biodiversitetens vilde dyr, samt for de mennesker, der ønsker at lære mere om sig selv igennem kommunikation med dyr og natur

Klik på logoet for at læse mere om foreningen.